Bernhoft & The Fashion Bruises til Elvefestivalen!

10.04.2018

Endelig kan vi røpe at en av Norges heftigste vokalister tar turen til Elvefestivalen! Fredag 24. august tar ingen ringere enn soul-kongen Jarle Bernhoft turen med bandet The Fashion Bruises i ryggen for å gi dere en sommernatt fylt med soul, funk og bunnløs innlevelse.

Som en av landets fremste artister har han trollbundet publikum med sitt sjelfulle tekstunivers siden 2008. Sangeren, komponisten og entertaineren debuterte med albumet “Ceramik City Chronicles” og bygde seg raskt opp både et imponerende liverykte og en trofast fanskare.

I 2011 fulgte han opp med sitt andre album, “Solidarity Breaks”. Også den lå høyt på listene resten av året. Fire knallsterke album senere, og Bernhoft fortsetter å bekrefte hvorfor han er i en helt egen klasse. Merittlisten er lang, og den talentfulle musikeren har blant annet rukket å gjeste Nobelkonserten og fylle Spektrum til randen med ekstatiske publikummere.

Gjesteopptredener på de amerikanske tv-showene Ellen DeGeneres og CONAN, utsolgte turnéer og solide kritikker vitner om at fenomenet Bernhoft er noe som må oppleves live. Ikke overaskende har både Spellemannpriser og Grammynominasjoner haglet de siste årene. Nå inviterer Bernhoft & The Fashion Bruises til en musikalsk festaften på Gamle Kirkeplass, for å toppe sommerens vakreste eventyr i Drammen.

Sikre deg billetter her

PS: I morgen kl. 10.00 slipper vi enda en spennende artist, så følg med!