VIP-billetter Gamle Kirkeplass

til tina hagefest

Nye VIP områder

I år er det to ulike VIP tilbud på Elvefestivalen! VIP Hagefest og VIP Premium (begrenset antall bord). 

VIP Premium – NB kun 20 bord á 8 pers!

Elvefestivalen er det perfekte stedet for å kickstarte høsten for de ansatte, ta med seg kunder og knytte nye relasjoner med lokale og regionale bedrifter. Da er VIP Premium et fantastisk alternativ dere ikke vil gå glipp av! Her er det et eksklusivt telt med bordplassering, egen servitør, hvite duker, full middag inkludert vin, øl og bobler, samt egen bar med alle rettigheter.

VIP Hagefest

Til Elvefestivalen 2018 lanserer vi et eget lukket VIP-område hvor du vil få den unike “hagefest”-opplevelsen på Gamle Kirkeplass. Her kan du unne deg noe godt i de egne VIP-barene, eller slå deg ned under lyslenkene med dine kjære. I tillegg vil du få mat inkludert fra vår spennende mataktør på VIP-avdelingen. Hvis du ønsker å nyte sensommerens hyggeligste festival, med den ekstra oppvartede følelsen, er VIP-hagefesten noe du ikke kan gå glipp av!
PS: Kun et begrenset antall VIP hagefest-billetter er blitt lagt ut for salg, så vær rask for å sikre deg denne unike VIP-pakken for kun kr 1300.

Les mer om sensommerens vakreste eventyr i Drammen på elvefestivalen.no og facebook.com/elvefestivalen.

Ta kontakt for et tilbud til din bedrift på vip@elvefestivalen.no 

Praktisk info:
Bestilling av VIP-billett og spørsmål rundt dette sendes til vip@elvefestivalen.no
Bestilling er bindende og må inneholde fakturaadresse, kontaktperson, mobilnummer, antall billetter, ønsket konsertdag og mailadresse.
Bestilte billetter refunderes ikke.
Etter mottatt bestilling sendes faktura med ti dagers betalingsfrist.

Vi ser frem til nye minner og fantastiske festivalopplevelser. Vi sees i Drammen 23.-26. august 2018!