Transport

Transporttilbudet under Elvefestivalen har aldri vært bedre!

Både Nettbuss, Unibuss, NSB og Brakar setter opp et omfattende kollektivnett til store deler av Norge under Elvefestivalen, til stor glede for alle nær- og langveisfarende! I tillegg har vi et godt samarbeid med Drammen Taxi.

Nettbuss

Nettbuss tilbyr en fantastisk nattbussrute helt fra Notodden til Oslo med avganger så sent som 04.45! Klikk her for å se timetabellen

Unibuss

Etter stor etterspørsel har vi lykkes med å få satt opp nattbussruter for våre gjester som bor nedover kysten og Unibuss vil tilby ruter til Sande, Svelvik, Berger, Mariås, Horten og Holmestrand natt til lørdag og søndag med avganger 01:00 og 03:15. Bussene vil gå fra ordinært stoppested i Øvre Storgate.

Avganger:

Kl 01:00 og 03:15: Drammen – Svelvik – Mariås – Berger

Kl 01:00 og 03:15: Drammen – Sande – Berger

Kl 01:00 og 03:15: Drammen – Holmestrand – Horten (trasé 02 mellom Holmestrand og Horten)

Billetter selges kun via forhåndssalg. De kan du kjøpe ved å klikke her.

Brakar

For dere som ønsker å benytte dere av kollektiv hjem har Brakar ett flott nattbusstilbud over hele Søndre Buskerud under festivalen. Klikk her for mer info om rutene under Elvefestivalen.

NSB

NSB tilbyr togforbindelser til hele Norge, med svært mange avganger hele døgnet. Sjekk NSB.no for å søke opp din destinasjon.

Drammen Taxi

Drammen Taxi er Buskeruds største taxisentral og tilbyr den beste løsningen for deg som trenger transport på kort varsel. Kanskje du glemte lommeboka hjemme – kanskje varte festen enda lenger enn planlagt – eller kanskje du bor et sted bussen ikke går til? Besøk Drammen Taxis sentral på Bragernes Torg (maksimalt ti minutter unna alle festivalarenaene) eller bestill bil på hjemmesidene deres!