Fire fantastiske artister til Elvefestivalen

OnklP & De fjerne slektningene, Sondre Lerche, Mikhael Paskalev og Elsa & Emilie er i dag annonsert til årets Elvefestival i Drammen. – Dette er fire av landets mest etterspurte og spennende artister, forteller festivalsjef Tom Søgård, som også gleder seg over at vi fortsatt bare har lansert halvparten av alle de spennende artistene til konsertprogrammet 25. og 26. august.

– Elvefestivalen ønsker å presentere det mest populære og spennende norsk musikk har å by på, og dette artistslippet reflekterer bredden i hva vi ønsker å gi Drammen, forteller en fornøyd festivalsjef Tom Søgård. Han sier videre at programmet nå er over halvveis komplett, men understreker at det fortsatt er mange høydepunkter i vente.

Styggen på ryggen

OnklP har siden 2003 vært en av Norges fremste og beste rappere i Dirty Oppland og Jaa9 & OnklP, og de siste årene nådd nye høyder sammen med “De fjerne slektningene” – bedre kjent som Slekta. Samarbeidet oppstod i kjølvannet av at OnklP gjestet flere låter med rockebandet Oslo Ess, som nå danner grunnstammen i “Slekta”. Hiten “Styggen på ryggen”, omtalt av mange som 2015s viktigste norske låt, sørget for et stort nasjonalt gjennombrudd, og supplert av OnklPs deltakelse på “Hver gang vi møtes” har OnklP & Slekta blitt en av landets mest etterspurte bookinger. Blodtørstig asfaltrock og gatesmart rap i gnistrende fusjon – vi gleder oss.

You know him so well…

Sondre Lerche har i snart to tiår sjarmert, utfordret og begeistret med sin nyskapende, cocky og smarte tapning av moderne pop. Fra ren gitarbasert popmusikk på debut-suksessen “Faces Down” har tatt tempen på samtida, beveget seg gjennom flere sjangre, og med sitt siste album “Pleasure” gjenoppfunnet seg selv nok en gang med en svipptur inn i elektronika-verdenen. Vi mener at Sondre Lerche aldri har vært bedre enn nå, og alle som fikk med seg turneen i vinter vet at det er en av landets beste live-artister som ønskes velkommen.

Jive, babe!

Mikhael Paskalev ble det store framtidshåpet i norsk musikk da han vant NRKs prestisjetunge konkurranse Urørt i 2012 med hiten “I Spy”. Han begeistret med å trekke de store linjene tilbake til 60- og 70-tallets beste popmusikk, og var ekstremt ettertraktet som liveartist de påfølgende turnésomrene. Siden dette har han hatt stor suksess med blant annet singelen  “Jive Babe” og i vinter kom han med hiten “Witness”. I august tar han turen til Drammen, og med seg har han sitt sprudlende band og sin høye sjarmfaktor.

Ikke uten “Skam”

Elsa & Emilie bergtok for tre år siden norsk musikkliv med det spellemannsnominerte debutalbumet ”Endless Optimism”. De to 16 år gamle jentene fra Haugesund sjarmerte mange med sine karakteristiske harmonier og lydbilde, og var i januar tilbake med oppfølgeren “Kill Your Darlings”. Alle som har fulgt med på “Skam” har bevisst eller ubevisst lagt sin elsk på hiten “Run”, og vi gleder oss stort til å oppleve Elsa & Emilie synge inn sensommerkvelden på Gamle Kirkeplass.

Foreløpig program på Elvefestivalen:

Fredag 25. august:

Kim Larsen & Kjukken

Raga Rockers

Daniel Kvammen

Mikhael Paskalev

Lørdag 26. august:

Janove

OnklP & De fjerne slektningene

Sondre Lerche

Ary

Elsa & Emilie

Sikre deg dine billetter til Elvefestivalen nå! Både dagspass og festivalpass er ute og selges her!

Følg med på vår Facebook-side etterhvert som vi lanserer flere spennende artister!