Fem artister, glimrende anmeldelser, 152 dager igjen!

31.03.2017

Tidligere denne uken slapp vi ytterligere tre artister til Elvefestivalen 2017! Vi gleder oss til Raga Rockers, Ary og Daniel Kvammen står på scenen på Gamle Kirkeplass i august. Det har vært stor interesse rundt de fem artistene som hittil er sluppet til Elvefestivalen 2017. Her er siste nytt fra artistene som hittill er spikret til sommerens folkefest i Drammen.

Ary

Den kritikerroste norske stjerneskuddet Ary slapp nylig hitsingelen ”Childhood Dreams” og det lukter sommerhit på lang vei av hitlåten som ble mottatt med fantastiske anmeldelser. 24-åringen trollbandt hele nasjonen med sin tilstedeværelse og særegne stemme da hun var live hos Lindmo. Vi kan nesten ikke vente til hun tar turen til Drammen!

Daniel Kvammen

Den sjarmerende geilingen Daniel Kvammen bergtok han oss alle med godlåten «Du fortenar ein som meg» i 2015. Kvammens språklige og musikalske talenter er nå blitt fulgt opp med albumet ”Vektlaus” som han slapp for litt over en måned siden. Her snakker vi intet annet enn terningkast seks på forsiden på Dagsavisen og glimrende kritikker!

KvammenAnmeldelse

Kim Larsen & Kjukken

17192027_1332443830169280_1087156622570882170_o

Kim Larsen & Kjukken debuterte allerede på 70-tallet, men danskenes nasjonalskatt er aktuell som aldri før. Om en uke slipper han og bandet et helt nytt album! Albumet ”Øst For Vesterled” består av 12 nye sanger, og det er duket for legendarisk rock på dansk som både treffer og gleder folk på tvers av alle aldre.

Raga Rockers

Raga Rockers (kred Presse)

Veggene på Union Scene rister fortsatt! Rockelegendene i Raga Rockers leverte en fantastisk konsertopplevelse i februar, og fansen roper etter mer. Heldigvis tar de turen til Elvefestivalen i år.

Janove

Janove

Janove har nettopp avsluttet en liten turné med ny musikk og nye musikere. Publikum i Stavanger, Bergen, Oslo og Trondheim fikk gleden av å oppleve et killer live-show i ekte Janove-stil. Skal vi tro anmeldelsene har vi mye å glede oss til når han tar turen til Drammen, 26. august.

Dette er fem av artistene som tar turen til Elvefestivalen når det blir arrangert for 22. gang. Det blir glimrende musikkopplevelser på scenen langs elva i verdens beste by, 24. – 27. august.

Ikke gå glipp av sommerens folkefest i Drammen. Sikre deg dine billetter her.