Tidenes åpningsdag på Elvefestivalen

26.08.2017

Etter tidenes åpningsdag av konsertprogrammet på Gamle Kirkeplass i går, er vi nå klare for nok en dag fylt med minneverdige musikkopplevelser og fantastisk god stemning!

Lunds Tivoli er klare for å ta i mot både store og små fra kl. 10.00, og det blir noe for alle og enhver både på Bragernes og Strømsø Torg, Union Brygge og langs elva.

I samarbeid med Peppes og Drammens Tidende ønsker vi i dag velkommen til «Barnas PiratTorg».  Det er bare å glede seg til en aktivitetsfull og morsom dag på Strømsø Torg. Finn frem piratkostymet og bli med på årets spennende Skattejakt for barn kl.11-14. «PiratPappa» kaprer torget med den store flotte skuta si, og showet hans vil du neppe gå glipp av – her blir det sjørøverfest for liten og stor. Vi kan også friste med klatring, ansiktsmaling og mye mye mer.  Eller kanskje du vil ta en tur med Tøffetoget?

I dag presenterer Bondens Marked unike og lokale matvarer fra 11-18 på Union Brygge. Produsentene som deltar på Bondens Marked skal selv ha høstet, avlet eller fanget råvarene eller på annen måte foredlet varen selv!

Senere i kveld kan man ta turen til Bragernes Torg hvor vi kan friste med Artisten King Milo fra Senegal som byr på fengende afrikanske rytmer tilsatt en internasjonal mix!

Kveldens program på Gamle Kirkeplass er noe du ikke vil gå glipp av! Den første konserten kickstartes kl. 18:00 med den spennende lokalartisten Morgan Olai, før vi skal synge med rockelegenden Åge Aleksandersen & Sambandet fra kl. 18.30.

Superduoen Elsa og Emilie kan du se kl. 19.30, mens Onkl P & De Fjerne Slektningene følger opp med rå hip hip-rock fra kl. 20:00. Ary skal trollbinde oss med vakre toner fra 21:00 og utover, før rockelegenden fra Stavanger, Janove, skal sette scenen i fyr og flamme kl. 21.40. Bergenseren Sondre Lerche inntar scenen kl. 22:40, før ett forrykende avslutningsshow blir servert av superstjernen M.I.A. kl. 23:10.

Årets siste sommerkveld vil du IKKE gå glipp av! Billetter sikrer du deg her: http://bit.ly/2gRiMa4