Tom Mathisen & Herodes Falsk

Tom Mathisen & Herodes Falsk

Gamle Kirkeplass lørdag 25.08.18, klokken 20:00

HISTORISK COMEBACK TIL DRAMMEN!

Det er med stor glede og stolthet vi endelig kan slippe nyheten om at Tom Mathisen & Herodes Falsk tar turen til årets Elvefestival!

For første gang siden 2006 opptrer Falsk og Mathisen sammen, og for mange er dette et svært etterlengtet comeback!

Den legendariske duoen Tom Mathisen og Herodes Falsk ble til etter at Prima Vera (sammen med Jahn Teigen) skilte lag i 1984.

Det har lenge vært en drøm å få disse legendene sammen på scenen igjen. I august blir drømmen realitet, i Drammen. På Elvefestivalen.

Tom Mathisen & Herodes Falsk har holdt på siden 1976, og hitene har kommet på løpende bånd. Med nye parodier og stadig mer støyende humor, under navn som Viggo & Reidar og Tom Mathisen & Herodes Falsk har duoen gjort stor suksess.

Duoens store gjennombrudd ble i 1990 da de slapp albumet Fylla har skylda. Låten med samme navn gjorde stor suksess og dette var starten på et spennende eventyr. Året etter ble en ny suksess sluppet med albumet Alle fine damer har en stygg venninne og fanskaren til duoen begynte da for alvor å vokse.

Etter en pause fra studioet ble albumet To grunner til ikke å ha sex i kveld lansert i 1993, til stor suksess, og duoen var nå omtrent like populær som Prima Vera var nesten 10 år tidligere. Oppfølgeren Funky Fisk ble utgitt i 1994, og inneholdt blant annet superhiten «Livet er lett og gjøre vanskelig». Ikke lenge etter fikk duoen et eget TV-program på TV Norge, hvor figurer som blant annet Ante Valente var å finne. Det samme gjaldt diskofigurene Børre & Gibb, som senere samme år ga ut en plate under albumtittelen Børre & Gibb.

Lørdag 25. august er det altså norsk kulturhistorie på sitt beste som venter oss, når de står på scenen på Gamle Kirkeplass.

Da stiller Falsk og Mathisen med landets beste musikere i bandet, og de lover alle Elvefestivalens gjester en stor fest med de største hitene fra Prima Vera og Falsk&Mathisen.

Gjør deg klar for en stor hyllest av Falsk&Mathisen, av byen og av festivalen!

Sikre deg billetter HER!