Susanne Sundfør

Susanne Sundfør

Gamle Kirkeplass fredag 24.08.18, klokken 22:30

Drammen, gjør dere klare for sommerens mest magiske konsertopplevelse!

Fredag 24. august inntar Susanne Sundfør Gamle Kirkeplass med sin usedvanlig vakre stemmeprakt! Med smart og elegant pop, toppet med sitt fortryllende piano- og gitarspill seilet hun opp som den store kvinnelige debutanten i pop-Norge i 2007. Sundfør etablerte seg raskt til å bli en av Norges aller beste låtskrivere, produsent og ikke minst artist.

Med terningkast «6» kastet etter seg blir hun kalt «Et unikum i Norsk populærmusikkhistorie» og ikke uten grunn. Per dags dato har hun utgitt seks unike album, og har blant annet samarbeidet med den verdenskjente elekronikaduoen Röyksopp. Sammen har de superlåten ”Running to the sea”,  som toppet alle hitlister som er mulig å toppe da den ble lansert i 2012. Andre populære samarbeid inkluderer på soundtracket bak Tom Cruise-filmen ”Oblivion” med gruppen M83.

Sundførs nyeste album ”Music For People In Trouble” ble lansert til strålende kritikker i august i fjor, og er omtalt som hennes beste verk så langt i karrieren.

Hun blir ofte sammenlignet med artister som Joni Mitchell og Carole King, har stått på noen av verdens største festivalscener, og kjennetegnes for å ta scenekunst på konserter til et nytt og unikt nivå.

Det er gåsehudgaranti på Gamle Kirkeplass når en av Norges fremste artister Susanne Sundfør inntar scenen. Velkommen til et show som garantert vil ta pusten fra dere under Elvefestivalen 2018!

Billetter sikrer du deg her