Sondre Lerche

Sondre Lerche

Gamle Kirkeplass lørdag 26.08.17, klokken 22:40

Med en bunnsolid musikalsk karriere i ryggen er Sondre Lerche et velkjent navn for de aller fleste, både i inn- og utland. Som en av de mer suksessfulle popartistene fra Norge i nyere tid, har Lerches musikk behold sitt personlige uttrykk hele veien, med gjenkjennelige og fengende poplåter inspirert av 70-talls punkrock.

Selv etter 16 fantastiske musikkår i sitt felt, er Sondre aktuell som aldri før. Nylig la han ut på sin største Norgesturné så langt i karrieren, og det rykende ferske albumet «Pleasure» ble sluppet for noen uker siden. Albumet har fått fantastisk mottagelse både av anmeldere og publikum. Flere har gått så langt som å omtale det som et foreløpig høydepunkt i artistens karriere, og det sier ikke så rent lite.

Lerche er en artist som aldri mister hungeren etter å utvikle seg. Med en nysgjerrig tilnærming henter han inspirasjon både fra sine nåværende musikalske kollegaer og fortidens musikkmangfold. Han låner, videreutvikler, tilfører og resultatet blir alltid noe nytt og eget. Som regel finner Sondres melodier sine egne veier, kompromissløst og uventet.

Fra scenekanten leverer han energiske show fylt med ekte spilleglede. Sammen med bandet sitt leveres den mest helhetlige og originale innpakningen av Sondres mange låthøydepunkter fra en lang og innholdsrik katalog. Når han inntar scenen i Drammen lørdag 26. august, kan vi vente oss et forrykende show med både velkjente og splitter nye låter.

Ikke gå glipp av den sjarmerende bergenseren når han tar turen til Gamle Kirkeplass under Elvefestivalen i Drammen!