Elvenatt: Offisielt afterparty på Z Nightclub

Elvenatt: Offisielt afterparty på Z Nightclub

fredag 25.08.17, klokken 21:00

Z og Brask & Bramm er stolte av å kunne invitere deg til det offisielle afterpartyet under årets festival!

Vi dekorerer både ute og inne, og sørger for et herlig afterparty som du kun finner maken til på Z. Det er bare å glede seg til to hele kvelder med masse spennende på plakaten, og det vil definitivt være noe for alle!

Lineup Fredag 25.08-2017:
WARRIOR GROOVES
Vi kan friste med bland annet Warrior Grooves fra England! Disse spiller rundt om i verden, og består av både live percussion og dj! De har blant annet spilt sammen med Black Eyed Peas og med et vanvittig musikkrepertoar er dette en garantert vinner for festen! Gled deg til Z Nightclub denne fredagen!

THOMAS BORGVANG fra We love the 90`s
90´s kveld på Brask og Bramm 25. august!
Vi har gleden av å invitere deg til en egen avdeling dedikert til 90 tallet, og til denne anledningen var det naturlig for oss og invitere en av grunnleggerne av We love the 90´s og mannen bak 90-talls gruppa Reset til oss! Vi ønsker selveste THOMAS BORGVANG velkommen bak dj decket på Brask og Bramm, og han kommer til å ta deg med på en reise gjennom musikken fra 90 tallet!

CHARLIE ROENNEZ
I vår 2 etg Fredag og Lørdag kan du kose deg med herlig nattklubbstemning fra vår resident dj, og kanskje en av norges mer profilerte djs disse dager – Charlie Roennez! Nylig spilte han på den populære festivalen Palmesus, og han er blant annet resident dj på Ibiza, og spiller rundt i verden på mange spennede nattklubber. Herfra tar han med masse herlig musikk hjem til Norge, og er det noe Charlie Roennez vet er det og lage stemning! Her blir det stor variasjon på musikken som øker i takt med dansegulv og gjestene! Gled deg!