New Canvas

New Canvas

Bragernes Torg fredag 25.08.17, klokken 19:00

#Minneverdig #Autentisk #Nyskapende #Aktuelt #Vi_er_New_Canvas!

Nytt Album: New Canvas lanserer nytt og innovativt album i løpet av året. Denne kvelden kommer første mulighet til å få en stor smakebit av hva som er i vente!

Krigføring for fred og effekten på samfunnet er blant temaene som lyssettes når bandet skal presentere et nytt musikalsk univers sommeren 2017. Ved å innovativt bruke et 40 år gammelt Wurlitzer piano på en uventet måte, kombinert med fremtidens elektroniske bølger, smelter bandet sammen fortid og fremtid i en ny og moderne musikalsk form! Det er #Autentisk og #Nyskapende!

Tidligere utgivelser: Bandets debut EP ble gitt ut på labelet Electric Road Records i 2014. Bandet høstet mye oppmerksomhet fra sjonale og internasjonale aktører på deres debut, blant annet:
–             Vant en av ”Five to watch from Norway” av Nordic Music Review i 2015 sammen med blant annet Fay Wildhagen og Broen
–             Diamond Deposits valgte bandet som ”Find of the week”
–             Delt scene med blant andre E-Type, Trang Fødsel, Vidar Johnsen, Staut, Ni Liv, Oakland Rain og Ess i Ermet.

Se musikkvideo og singel fra EP “The Rise”: https://www.youtube.com/watch?v=g2WZstRu-PI

«Masse energi, flott lydbilde og musikalsk innlevelse uten like!», Frode Larsen bookingansvarlig Jessheimdagene. Få band leverer live konserter som New Canvas! De har fullt fokus på skape en #Minneverdig opplevelse og vet å skape engasjement! New Canvas gir live lytterne musikalske opplevelser de husker og vender tilbake til!

 

Vi gleder oss til å se New Canvas på Torgscenen i Drammen 🙂