Lunds Tivoli

Lunds Tivoli

Parken fredag 25.08.17, klokken 15:00

Åpningstider:

Fredag: 15:00

Lørdag: 10:00

Søndag 10:00

Elvefestivalen er årets beste folkefest! Da er det en selvfølge at man byr på opplevelser som gleder både store og små.

Det største tivoliet i Norge, Lunds Tivoli, kommer til Drammen med sine heftigste attraksjoner og kofferten full av adrenalinkick og magesug. Under finner du en oversikt over hvilke attraksjoner du kan glede deg til å teste ut under Elvefestivalen i august.

No Limit
 er ikke for pyser, og tar deg 24 meter opp i lufta – oppned! En attraksjon helt utenom det vanlige for de største. Se en snutt fra No Limit HER, spenn setebeltet og hold deg fast!

X-Force anbefales ikke på full mage (tro oss…), for større g-krefter skal du langt opp i NASA for å erfare! Luft-i-luggen-garanti! Kun for de største!

Er ikke full fart og adrenalinkick din favoritt? Det ikoniske pariserhjulet vil selvfølgelig være på plass under Elvefestivalen! Det strekker seg 33 meter høyt og gir deg full oversikt over Drammen. Passer for hele familien, og utsikten anbefales på det sterkeste ved solnedgang.

Den beryktede Go2Gate rager 40 meter over bakken, og er ikke for de svakhjertede eller de yngste. Nysgjerrig? Se hva som venter deg HER!

Waltzer kan beskrives som “tekoppenes” storebror. Eller kanskje store-storebror. Passer best for de største barna. Få deg en snurr du aldri har opplevd maken til, og del turen med fire gode venner!

Tør du teste ut Sorte Perle? Dette er et spennende spøkelseshus for hele familien.

Med Canyon Express kan du ta en togtur helt utenom det vanlige! Passer for alle barn.

Lurt på hvordan det er å sveve i luften? Nå kan barn i alle aldre kjenne på følelsen av å sveve over bakken med Ballongen.

Drop Zone byr på magesug og fryd! Drop Zone skyter deg 17 meter til værs før du slippes ned igjen. Dette er en heftig og sikker attraksjon for de største medlemmene i familien!

Convoy. Spenn deg fast, Convoy tar deg nemlig med helt til Afrika! Barneattraksjonen er tematisert rundt dyrene i Afrika og det å være på safari.

Dragon Nest er en helt nye type karusell. Den er den første av sitt slag i hele verden, og den tar deg til nye høyder – 40 meter for å være presis. Les mer om Dragon Nest her.

New York Grand Central Terminal får du kjøre din egen New York Taxi. Passer for alle!

Med Ice Maze kan hele familien gå inn i en utfordrende labyrint! Her møter man flere overraskelser på ferden

Andre attraksjoner du kan oppleve på Elvefestivalen er Baby Fly, Helikopter, Eventyrtog. Til de som foretrekker å ha beina på bakken er det sukkerspinnspill og popcorn boder!

Les mer om Lunds Tivoli her. Sørg for at du tar turen innom for en skikkelig kickstart på Elvefestivalen!

Vi hyles!