Lucky Lips

Lucky Lips

Gamle Kirkeplass fredag 24.08.18, klokken 17:20

Det norske countrybandet Lucky Lips har i ti år utforsket amerikanske tradisjoner gjennom deres nordiske øyne og ører. De trekker inspirasjon fra både tradisjonelle og moderne kilder, og har gjennom årene jobbet hardt for å utvikle sitt eget særegne lydbilde som definerer dem både live og på plate.

I løpet av årene har bandet turnert innland og utkant i Norge, i tillegg til å ha spilt inn plate i en garage utenfor Austin, TX. Bandet er det eneste norske som har vunnet #1 European Bluegrass Award (2011).

Lucky Lips består av Erlend Skullestad Hølland (bass), Even Reinsfelt Krogh (banjo), Malin Pettersen (vokal), Pål Emil Storm Berg (trommer) og Stian Jørgen Sveen (gitar).

Deres siste album “Coming Home” ble sluppet i 2016, til glede for alle country/americana-fans, og de er uten tvil ledende i landet på å produsere ekte countrylåter som treffer hjerterota.

Vokalist Malin Pettersen og bandet byr på western swing og countryrock på sitt beste, og det blir vanskelig å holde rockefoten i ro når de inntar scenen på Gamle Kirkeplass, fredag 24. august.