Bernhoft & The Fashion Bruises

Bernhoft & The Fashion Bruises

Gamle Kirkeplass fredag 24.08.18, klokken 19:30

Bernhoft begynte sin musikalske karriere som vokalist og låtskriver i bandet Span, frem til bandet ble oppløst høsten 2005. Debuten som soloartist var med albumet “Ceramik City Chronicles” i 2008, og han bygde seg raskt opp et imponerende liverykte og en trofast fanskare.

I 2011 fulgte han opp med sitt andre album, “Solidarity Breaks”. Også den lå høyt på listene resten av året. Fire knallsterke album senere, og sangeren, komponisten og entertaineren Bernhoft fortsetter å bekrefte hvorfor han er i en helt egen klasse. Merittlisten er lang, og den talentfulle artisten har blant annet rukket å gjeste Nobelkonserten og fylle Spektrum til randen med ekstatiske publikummere.

Gjesteopptredener på de amerikanske tv-showene Ellen DeGeneres og CONAN, utsolgte turnéer og solide kritikker vitner om at fenomenet Bernhoft er noe som må oppleves live. Som en av landets fremste artister vet han akkurat hvordan han skal trollbinde publikum med sitt sjelfulle tekstunivers. Ikke overaskende har både Spellemannpriser og Grammynominasjoner haglet de siste årene.

Med bandet The Fashion Bruises i ryggen inviterer Bernhoft til en musikalsk festaften på Gamle Kirkeplass, for å toppe sommerens vakreste eventyr i Drammen.