Hwa Rang TKD Academy

Hwa Rang TKD Academy

Strømsø Torg / Tollbugata lørdag 26.08.17, klokken 12:45

Foreningen ble stiftet januar -92, av Master Cuong Quach Chi. Drammen Hwa Rang TKD Academy har på kort tid vokst til en av Norges største skoler. Dette skyldes både høyt nivå på instruering, og et meget godt miljø blant elevene. De har en alderssammensetning fra 5 til nærmere 60 år. Medlemmene kommer fra forskjellige nasjoner og trosretninger.

Master Cuong som er en profesjonell Taekwondo-instruktør har idag sitt eget treningssenter i Doktor Hansteins gate 17. Senteret er lyst og trivelig på 600 m2 med plass til to store saler, egne garderober med dusj og toaletter, samt resepsjonsdel og kontorer. Dette har blitt Norges flotteste Taekwondo senter og er en drøm for mange Taekwondo mestre og utøvere.

Master Cuong tar det meste av undervisningen selv. For å sikre elevene den best mulige undervisning har Master Cuong har hentet mye av sin inspirasjon gjennom treningsreiser, seminarer og oppvisninger i inn- og utland.
Master Cuong har en utrolig teknikk som bare må oppleves. Selv de som har trent i flere år med Master Cuong, opplever stadig å bli overrasket over hans evner. Han er en de beste instruktørene i Norge og mange av hans elever har gode resultater fra nasjonale og internasjonale mesterskap .

Under Drammen Elvefestival vil dragedansere bli å se på Strømsø Torg og de vil ha tilhold sammen med øvrige lag og foreninger i parken gjennom helgen.

http://www.hwarang.no/index.php?p=klubber&v=om&klubbid=1

Dette blir spektakulært!