Vokalistene Getz, Gini, Angel og Fjerdingstad

Vokalistene Getz, Gini, Angel og Fjerdingstad

Bragernes Torg fredag 25.08.17, klokken 17:05

Fire  fantastisk lokale talenter åpner folkefesten på Bargernes Torg sammen med SwingCompaniet!

Merethe Angel

Merethe Angel er ei Drammensjente. Hun vokste om i en musikerfamilie, hvor jazzen stod svært sentralt. Merethe sang gospel i mange år, men har i den senere tid medvirket ved ulike arrangement og hatt mange forskjellig oppdrag. Hunliker å synge melodier med et visst jazzpreg.

Henrik Getz

Henrik er født og oppvokst i Drammen. Han kommer fra en musikerfamilie og begynte pianoundervisning allerede i 5-årsalderen. Sang og musikk har vært en stor del av livet hans, og nå har det blitt en stor del av jobben hans på The Lounge. The Lounge er en Cocktailbar hvor musikk står sentralt, og det er blant annet et aktivt karaoke miljø.

Virginia Sabeva (Gini)

Virginia er fra Sofia i Bulgaria. Hun har sin utdannelse innenfor musikk fra Bulgaria innenfor sjangerne pop og jazz. Hun har også studert moderne ballett. Deltatt i konserter, TV programmer, kortfilmer, TV-serier og teater m.m.

Gini, som er hennes artistnavn, er utdannet sanger og har gjennom plateselskapet «SoundBay Records», allerede gitt ut tre singler.un

John Richard Fjerdingstad

John Richard er Drammensgutt på sin hals, født og oppvokst. Han begynte tidlig å interressere seg for musikk, og har sunget i rockeband siden han var 15 år. John Richard var også aktiv i Kammerkoret Apollon i mange år. Som vokalist har han opp gjennom årene hatt diverse solistoppdrag innen ulike sjangere.

 

Som backing har de fått med seg orkesteret SwingCompagniet.

Da er vi i gang og ønsker velkommen til svingende toner på Bragernes torg.