Ary

Ary

Gamle Kirkeplass lørdag 26.08.17, klokken 21:05

Det er knappe tre år siden Ary fikk en telefon som skulle vise seg å være startskuddet på en svært lovende musikk-karriere. På andre siden av røret var det en som hadde hørt henne synge på en skoleavslutning og lurte på om hun ville steppe inn på en klubbkonsert i Trondheim helgen etter. Den sjenerte jenta, som ikke engang i sin villeste drømmer trodde hun skulle våge å stå alene på en scene, takket ja.

Spol frem til høsten 2016 og den kritikerroste NRK-suksessen Nobel. Med den stemningsfulle låta “The Sea” var det Ariadne Loinsworth aka Ary som åpnet hver eneste episode av serien. Stortalentet fra Trondheim har for lengst utviklet et unikt lydbilde med en særegen stemme i sjangeren avhengighetsskapende.

I skarp konkurranse med mange andre artister fikk den sjarmerende trønderen den leserbaserte GAFFA-prisen i januar. Ary har nemlig det lille ekstra som gjør henne til en helt spesiell stjerne, noe publikum på Eurosonic, by:Larm, Øya og Rockefeller har fått oppleve det siste året.

Med røtter på regnbueøya Trinidad, tilfører hun eksotiske elementer til musikken og styrker et allerede bredt inspirasjonsgrunnlag. I tillegg til å skrive og fremføre sin egen musikk har Ary blitt en dyktig produsent. Spotify, Interview Magazine, NYLON, The Line Of Best Fit, The 405 og mange flere har allerede spådd at hun vil få en lysende karriere.

Med den nyutgitte singelen ”Childhood Dreams” viser Ary nettopp hvorfor hun er spådd en stor skjebne på den internasjonale stjernehimmelen. Den fullkomne låten er en perfekt mix av en dynamisk og dansbar beat akkompagnert av den kule og usammenlignbare stemmen som bare Ary leverer.

Lørdag 26. august skal hun trollbinde oss med sin magiske tilstedeværelse under Elvefestivalen i Drammen.