Åpningskonsert Evefestivalen 2017:    A Saucerful of Secrets

Åpningskonsert Evefestivalen 2017: A Saucerful of Secrets

Union Brygge torsdag 24.08.17, klokken 19:00

Tradisjonen tro åpnes Elvefestivalen i Drammen med festkonsert på Union Scene!

Før moroa på torget, i parken og ikke minst på Gamle Kirkeplass sparker i gang, inviterer vi til tjuvstart med A Saucerful Of Secrets som hyller Pink Floyd sammen med Drammen Symfoniorkester.

A Saucerful Of Secrets er et av Norges fremste Pink Floyd tribute band. De startet opp i 2006 og har holdt det gående i mer enn 10 år. I løpet av disse årene har bandet opparbeidet seg et rykte som et fantastisk live band gjennom å spille mange store og små konserter rundt i Norge.

A Saucerful Of Secrets har også spilt på en rekke store og små festivaler som f.eks Drammen Elvefestival, Vindmølle-Larm på Smøla og Pomorfestivalen i Vardø for å nevne noen. Bandet har også spillt på f.eks Kiel Båten, Union Scene, Drammens Teater, Ullensaker Kulturhus, Hard Rock Cafè og John Dee for nevne noen steder.

Bandet får masse skryt for måten de tilnærmer seg Pink Floyds musikk på, A Saucerful Of Secrets spiller låtene med sin egen signatur med tanke på «sound» og uttrykk, og de har nærmest klart å gjøre låtene til sine egne. Når A Saucerful of Secrets startet opp var de mest opptatt av å gjenskape noe av soundet og sjelen fra Pink Floyds tidligere periode, men har nå 10 år etter fremført det meste av materialet fra de fleste av Pink Floyds album.

A Saucerful Of Secrets har også arrangert en mengde konsept-konserter hvor bandet har fremført Pink Floyd albumer (f.eks. The Wall, Wish You Were Here, Dark Side Of The Moon, Momentary Lapse Of Reason og Animals) i sin helhet til stor suksess.

Denne konserten vil bestå av materiale fra Pink Floyd albumene The Wall, Dark Side Of The Moon, Wish You Were Here, Momentary Lapse Of Reason og Division Bell.

A Saucerful Of Secrets består av:
Steffen Nilsen – Vokal, gitar
Lasse Moe Hennum – Gitar, vokal
Rune Andersen – Tangenter
Kjartan Hoffmann – Bass, vokal
Lasse Wahl – Trommer
Line Nordvik – Vokal
Trude Eidtang – Vokal

Dørene åpner kl.19.00 // Konsertstart kl. 20.00
Billetter kjøper du her: goo.gl/3AdCLl

På jakt etter billetter til Elvefestivalen? Sjekk ut http://bit.ly/2gRjC6y og les mer om årets Elvefestival på http://elvefestivalen.no/

Velkommen:-)