Alfred Hall

Alfred Hall

Gamle Kirkeplass lørdag 25.08.18, klokken 17:20

Alfred Hall består av Bjørn og Hans Thomas fra Drammen, og ble startet opp i 2012. Det var førstesingelen «So Bright» som banet vei for duoen og satte standarden for det Spellemannsnominerte debutalbumet «Wilderness» fra 2013.

Duoen har vært listet på NRK P3 flere ganger, spilt på Ja Ja Ja Berlin, Midem-festivalen, Hovefestivalen, by:Larm og Øyafestivalen, i tillegg til å ha fått knallsterke anmeldelser på debutalbumet.

Etter noen år med stillhet er Alfred Hall endelig tilbake for fullt med den dagdrømmende og svevende indiepopen de er best kjent for. Deres nye plate «Since I Saw You» har sammen med singlene «So Bright», «Safe & Sound» og «The King of Cape» banet vei for bandet og høstet god kritikk fra et samlet norsk pressekorps.

Musikken til Alfred Hall er blitt brukt i alt fra reklamefilmer for mexicansk øl til traileren for Netflix-serien Derek. Alfred Hall har med andrealbumet «Since I Saw You» fulgt opp debutalbumet «Wilderness» fra 2013 på en nydelig måte. Liveshowene deres har høstet positive tilbakemeldinger fra både norsk og utenlandsk presse, og nå er det snart Drammen som står for tur!

Om deres ferske utgivelse, «Since I Saw You», sier bandet følgende:

«Since I Saw You» er vårt andre studioalbum og følger «Wilderness» fra 2013. Selv om det sikkert ikke er problemer med å kjenne igjen lyden av Alfred Hall så kan vi garantere at det har vært store forandringer i både lydbilde og tematikk. Vi prøver å være mer vågale og uredde, og vi henter en del inspirasjon fra musikken fra 60-tallet og tidlig 70-tall, musikk vi hører veldig mye på selv. Men selv om vi elsker den gamle og rene lyden av tørre trommer og klang-gitar så er vi også veldig glade i å hive litt synth inn i lydbildet. Alt dette kombinert med rike vokalspor og en knallgod produksjon av Anders Bjelland i Bergen gir et produkt som vi føler er ganske unikt. Vi håper du liker det!

Det er bare å begynne å glede seg til en spennende musikkopplevelse på Elvefestivalen i Drammen, lørdag 25. august!